dijous, 4 de desembre del 2008

Catalunya Fantàstica, una història desconeguda: descobreix la història secreta del nostre país


Als Encants Vells s’inicia una cadena de descobriments de textos antics i misteriosos, on s'hi explica una apassionant història que té per protagonistes uns personatges ben entranyables que sembla ser que van habitar Catalunya. D'aquesta manera, mica en mica, anirem coneixent uns herois anònims fins al moment: la reina Vae, el pescador Tumac, la Dília, la Nayae, el príncep Iver, en Lescar, el senyor de Burriac... Tots ells guarden una història ben particular al seu darrere i junts participaran en la gran batalla per defensar la seva terra d’una invasió que arriba de l’Oest.

Mitologia, simbolisme i tradicions creen una història fantàstica de Catalunya, magníficament il·lustrada, que dóna la possibilitat de diferents interpretacions i que fa del llibre una agradable lectura per a grans i petits.


El seu autor és David Bernad (Barcelona 1964), la vida professional del qual ha estat sempre vinculada al dibuix. Ha treballat en el camp de la publicitat, el tèxtil, etc. i ha preparat diferents exposicions i també ha col·laborat en publicacions de còmic. Aquesta és la seva primera obra, en què reuneix il·lustració i text en un somni de fantasia històrica.